Team2 Advies is een ervaren bureau dat gespecialiseerd is in de uitvoering en rapportage van asbestinventarisaties conform bijlage XIIIa behorend bij artikel 4.27 van de Arbeidsomstandigheden regeling (voorheen SC-540), besmettingsonderzoeken conform de NEN 2991, projectbegeleiding en directievoering van asbestwerken. Team2 Advies is voor het uitvoeren van asbestinventarisaties conform bijlage XIIIa behorend bij artikel 4.27 van de Arbeidsomstandigheden regeling (voorheen SC-540) gecertificeerd bij Normec Certification BV met SCA Code: 07-D070128.01

Team2 Advies is volledig onafhankelijk en heeft geen enkele bestuurlijke inmenging of financiƫle relaties met andere bedrijven. Wij onderscheiden ons ten opzichte van andere partijen door u snel, deskundig en doeltreffend te adviseren en u op tijd te voorzien van duidelijk leesbare asbestrapportages conform bijlage XIIIa behorend bij artikel 4.27 van de Arbeidsomstandigheden regeling (voorheen SC-540).

De huidige markt vraagt om een snelle aanpak op het gebied van asbest, de noodzakelijke inventarisatierapportage wordt daarbij vaak vergeten of te laat opgesteld. Bij advisering en uitvoering is gebleken dat alleen met korte lijnen een goede en adequate advisering een juiste uitvoering van de opdracht mogelijk is. Bij ons wordt u direct door uw adviseur en uitvoerder te woord gestaan.

Wij hebben gemerkt dat korte lijnen, een goede directe aanpak en een snelle afhandeling alleen mogelijk is, met een klein gespecialiseerd team.
Wij werken voor particulieren, overheden, bedrijven, industrie, woningbouw etc. Oftewel; Voor een ieder die asbestonderzoek of advies nodig heeft.